Rezultat al inventivitatii bucatarilor francezi, sufleul este o spuma coapta, un amestec care are la baza combinatia dintre oua si faina. Secretul absolut: albusurile batute foarte-foarte bine.
Rezultat al inventivitatii bucatarilor francezi, sufleul este o spuma coapta, un amestec care are la baza combinatia dintre oua si faina. Secretul absolut: albusurile batute foarte-foarte bine. Toate sufleurile se lasa, la 10-20 de minute din momentul in care au fost scoase din cuptor, pentru ca temperatura ridicata este “secretul” care le face sa stea umflate. Asa ca trebuie servite imediat ce au fost scoase din cuptor.
Alt secret: lasa sufleul in cuptor circa cinci minute din momentul in care este gata si stinge focul. Acest “tratament” este solutia pentru a duce “mica minune” in forma perfecta la masa.
Dar, dincolo de aspect, sufleul este foarte bun si umflat, dar si lasat… diferenta fiind exclusiv una de aspect. Concluzia: renunta la orice complexe si incearca, cu incredere, retetele pe care ti le propun.
Sufle de dovlecei