Toast sanoma
Aperitive / 14.09.2010

Mod de preparare

Brânză topită, roşii zemoase, busuioc proaspăt, oţet balsamic, măsline ... O nebunie!

Ingrediente:
4 felii de pâine (de care doreşti)
caşcaval normal sau afumat, 10 felii de grosime medie
o roşie mare, tăiată în felii subţiri
8 frunze de busuioc proaspăt
1 linguriţă de oţet balsamic
1 linguriţă de ulei de măsline
verdeţuri


Mod de preparare:

Rumeneşte pâinea cu ajutorul prajitorului de pâine, pune feliile de caşcaval peste fiecare bucată de pâine şi bagă-le la cuptor pentru 1-2 minute pentru ca feliile de caşcaval să se topească. Adaugă apoi bucăţile de roşii şi frunzele de caşcaval.

Într-un bol pune linguriţele de oţet balsamic şi ulei de măsline, omogenizează şi stropeşte gustările obţinute. Adaugă şi o ploaie de verdeaţă.

Se servesc foarte calde!

  • Ely, miercuri, 15.09.2010 23:13
    nu e funny

    O vorba romaneasca spune ca ;orice om e supus greselii ! Tu Maya ,nu gresesti niciodata ? E adevarat ca aceasta greseala este foarte publica dar ,cel ce a gresit ,este tot un om !

  • Maya, miercuri, 15.09.2010 11:52
    funny

    stiu ca exista stres in orice meserie, la jurnalisti e cel mai distractiv pentru ca altii va citesc...eu una nu am auzit de "frunzele de caşcaval" decat daca doar este un 'recit sf ecrit par un ecrivain sf" insa altfel e interesant cum de s-a confundat cascavalul cu busuiocul..nici macar nu au aceeasi culoare..hahahaa

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro