Sote de pui cu ciuperci
Aperitive / 18.01.2002

Mod de preparare

Ingrediente si cantitati:


4 sferturi de pui
25 g. unt
300 ml. supa de pui
350 g. ciuperci
125 g. rosii
1 lingura ulei de masline
1 legatura de ceapa verde, taiata marunt
cimbru
2 linguri malai
125 ml. smantana

Mod de preparare:


1. Incinge untul si uleiul intr-o tigaie si prajeste bucatile de pui. Potriveste de sare si condimente si lasa-l, acoperit, la foc potrivit, 15 minute.
2. Adauga ceapa, cimbrul si concentratul de pui si lasa-l sa se inabuse 20 de minute. Intoarce bucatile de pui, sa se patrunda.
3. Taie ciupercile felii si rosiile in bucati mari si adauga-le in tigaie.
4. Amesteca malaiul cu jumatate din cantitatea de smantana (sa se formeze o pasta) si toarn-o peste pui.
5. Lasa sa fiarba inabusit, pana cand sosul se ingroasa.
  • Catalin, luni, 16.08.2010 21:54
    Anal iz bad for u

    4 sferturi de pui = un pui taiat in patru un pui intreg = un pui intreg

  • mariusz_smb, joi, 10.09.2009 10:05
    Analiza

    4 sferturi de pui= un pui intreg

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro