Rulouri cu şuncă şi caşcaval
Aperitive / 17.07.2012

Ingrediente

Pentru clãtite:

- 2 ouã
- 100 g fãinã
- 100 ml lapte
- 5 linguri apã mineralã
- sare
- 3 linguri ulei

Pentru umpluturã:

- caşcaval tăiat felii
- şuncã
- beţe pentru frigãrui / scobitori
- piper / sare

Mod de preparare

Făina, ouăle, sarea, laptele şi apa minerală se mixează într-un castron, iar aluatul format se lasă la temperatura camerei timp de 10 minute.

Ungi o tigaie cu ulei şi o pui pe foc, preparând clătitele. După ce acestea sunt gata, feliile de caşcaval şi şunca sunt puse pe clătite, care sunt rulate şi apoi tăiate în rulouri mai mici.

Rulourile sunt prinse cu beţe pentru frigărui sau cu scobitori, sunt aşesate pe farfurii şi presărate cu piper sau sare, după gust.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro