Rulada de somon
Aperitive / 21.03.2013

Ingrediente

12 felii de somon afumat(300g), 300g branza de vaci, 2-3 linguri de smantana, 200g sunca de Praga, o legatura de marar, icre roz, 6 felii de paine, unt.

Mod de preparare

1. Pe o folie alimentara transparenta suficient de lunga si lata se asaza somonul astfel incat fiecare felie sa acopere putin din alta felie. Eu nu am facut decat sa transfer somonul pe folie, era perfect aranjat. 2.Branza se mixeaza cu smantana si se potriveste de sare. Se adauga si mararul. Apoi, se asaza peste somon. Branza se acopera cu felii de sunca. 3.Se ruleaza in folia alimentara, se strange bine la capete si se da la rece pana a doua zi. Stiu, un chiiiin.... Se taie inainte de servire in felii de latimea unui deget. Inainte de a praji painea, am taiat-o in triunghiuri, am uns-o cu unt si am dat-o la cuptor. Se decoreaza cu marar si icre de Manciuria cine are sau de somon, eu am avut icre roz cumparate tot de la reduceri cu 3.99 lei. Pfuua, deja imi ploua in gura cand ma uit la poze....ce repede a trecut... Am servit o felie de rulada pe cate un triunghi de paine prajita...bestiala! Si inca o felie mica-mica...

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro