Roşii la grătar cu brânză feta
Aperitive / 26.03.2011

Mod de preparare

Este primăvară şi trebuie să trecem treptat la gustări uşoare şi sănătoase. Iată o reţetă simplă şi foarte gustoasă de weekend. Poftă bună!

Ingrediente

3-4 roşii tăiate pe jumătate
piper
1/2 cană cu maioneza degresată
1/2 cană cu brânză feta mărunţită fin
1 lingură ceapă verde tocată
cimbru uscat


Mod de preparare

Presară piper pe jumătăţile de roşii apoi amestecă maioneza, brânza, ceapa şi cimbrul într-un vas. Cu ajutorul unei linguri, întinde amestecul obţinut pe fiecare jumătate de roşie. Aşază-le apoi pe grătarul încins şi lasă-le timp de aproximativ 5 minute sau până când amestecul cu brânză prinde o culoare aurie.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro