placinta cu tortellini
Aperitive / 29.01.2013

Ingrediente

un pachet de tortellini cu sunca, 2 catei de usturoi, 200 grame bacon, 8 ciuperci, marar sau patrunjel, 100 grame smantana, 4 oua, sare si piper, unt, 100 grame cascaval

Mod de preparare

Totrellini se fierb conform instructiunilor. In timp ce fierbeti tortellini, preparati sosul astfel: ciupercile, usturoiul si baconul se toaca marunt si se pajesc in putin ulei. Dupa ce scade apa din ciuperci se trage de pe fac se adauga galbenusurile batute cu smantana,mararul tocat marunt, sarea si piperul. Ablusurile se bat spuma si se incorporeaza in restul ingredientelor amestecand usor. Compozitia se amesteca cu tortellini si se da la cuptor intr-o tava unsa cu putin unt, iar deasupra se rade cascavalul. Se tine la cuptor cam 30 min pana prinde o culoare maronie.
Pofta buna!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro