Plăcintă cu spanac şi tofu
Aperitive / 19.11.2010

Mod de preparare

Este o reţetă de post, foarte uşor de făcut şi extrordinar de gustoasă. Ca şi ingrediente ai nevoie de 1 pachet de aluat cu foitaj, 2 cutii de Tofu în saramură cu mărar. În plus, mai ai nevoie de 1 kg de spanac, 2 legături de ceapă verde, 50 grame de seminţe de susan şi sare.

Mod de preparare:

După ce se spală, spanacul se căleşte cu ceapa verde tăiată rondele în puţin ulei. În paralel, se scoate tofu din saramură, se rade şi se amestecă cu spanacul şi cu ceapa călită.

După ce s-a realizat acest amestec, se aranjează foaia. Prima foaie, unsă cu margarină, se aşează în tavă, iar peste ea se toarnă compoziţia de spanac. La final, totul se acoperă cu a doua foaie peste care se pun seminţele de susan şi se lasă la foc circa 30 - 35 de minute. Pentru a putea fi servită mai uşor, înainte de a se băga la cuptor, plăcinta se taie în pătrăţele.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro