Plăcintă cu macaroane şi carne
Aperitive / 16.01.2013

Ingrediente

250 grame macaroane,
foi de plăcintă
2 ouă,
2 linguri brânză,
3 linguri unt,
1/2 ceaşcă lapte,
250 grame carne,
1 ceapă

Mod de preparare

Se fierb macaroanele în apă cu sare, se scurg şi se limpezesc cu apă rece.
Se freacă într-un castron brânza cu două ouă, lapte, o lingură de unt şi sare. Se amestecă cu macaroanele.

Carnea tocată se prăjeşte în unt cu o ceapă tocată mărunt.

Se toarnă câte puţină apă şi se lasă pe foc până carnea începe să se prăjească.

În forma îmbrăcată cu foile de plăcintă se aşază un rând de macaroane, se întinde apoi carnea şi se pune deasupra restul de macaroane.

Se acoperă cu foile de plăcintă, se unge cu unt şi se dă la cuptor. Se răstoarnă şi se serveşte cu sos de roşii.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro