Placinta cu loboda
Aperitive / 25.01.2013

Ingrediente

Ingrediente:
- 300 gr branza feta
- o foaie de placinta
- 3 oua
- 1 legatura ceapa verde
- 1 bucata unt cat o nuca
- 250 gr loboda
- 2 linguri pesmet
- piper

Mod de preparare

Mod de preparare:
Se curata loboda, se spala si se toaca marunt. La fel se procedeaza si cu ceapa verde. Intr-o tigaie se pune untul , se distuie ceapa si apoi se adauga loboda. Se lasa pe foc pana scade apa lasata, se adauga branza sfaramata si se amesteca bine. Cand s-a racit compozitia se adauga cele trei oua batute, pesmetul si piper. Se unge o tava de tarta, se tapeteaza cu faina, se taie o jumatate din foaia de placinta, se intinde putin, se aseaza in tava si se inteapa cu furculita in cateva locuri. Se adauga compozitia si se acopera cu cealalta foaie de placinta. Deasupra se unge cu galbenus de ou si se da la cuptor 40-45 de minute.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro