Placinta cu ciuperci si ficat
Aperitive / 23.01.2013

Ingrediente

1 kg faina,1 pachetel drojdie, 1 praf de sare,1 pahar iaurt,1 pahar ulei ,1/2 kg ficat ,1 kg ciuperci, 2 oua, marar,patrunjel,

Mod de preparare

Se face un aluat astfel: se amesteca paharul de iaurt cu cel de ulei si un ou, se pune un praf de sare,apoi faina cat cuprinde. se framanta bine, se bate si se baga la frigider o jumatate de ora. Intre timp, se fierbe ficatul , la fel si ciupercile, se dau prin masina de tocat, se amesteca, reci fiind, cu ouale, verdeata , sare, condimente. Se intind trei foi foarte subtiri, se ung cu ulei,apoi se umplu cu amestecul de ciuperci si ficat,se ruleaza si se pun in tavi de chec. se baga la cuptor, la foc potrivit pentru 45 de minute si se taie rece. Se serveste ca aperitiv Pofta buna !

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro