
Fulgi de cartofi
Mod de preparare
Cred ca este timpul sa iti oferim o alternativa pentru micul dejun. Fara carne, fara mezeluri, doar fulgi de cartofi si ingrediente proaspete: mar, banana, struguri sau coacaze. Este bine stiut faptul ca micul dejun reprezinta masa principala a zilei, dar, sa fim serioase, de cate ori avem ragazul de a manca dimineata si inca sanatos?...Este timpul sa remediezi aceasta situatie care numai benefica nu iti este! Primul pas il poti face chiar incepand de maine dimineata!
Ingrediente si cantitati:
1 ou;
1 lingurita suc proaspat de lamaie;
1 cartof mare;
1 mar dat pe razatoarea mare;
1 banana zdrobita;
4 linguri fulgi de ovaz;
4 linguri boabe (struguri, cocaze, agrise).
Mod de preparare:
Se curata bine cartoful, i se scot, eventual, mugurii si se rade fin. Se bate bine oul si se adauga unul cate unul si restul ingredientelor, batand continuu.
Ingredintele de mai sus sunt necesare pentru 2 persoane.
Titlul e fulgi de cartofi si reteta e de fapt cu cartofi si fulgi de ovaz...foarte interesant:))
Se mananca ca atare, sau se prajeste?!