Dovlecei umpluţi
Aperitive / 22.01.2011

Mod de preparare

Uşor de preparat şi sănătoasă. Surprinde-i pe cei dragi cu o nouă reţetă delicioasă!

Ingrediente
4 dovlecei
3-4 linguri de ulei de măsline
3-4 linguri de oţet balsamic
250 g brânză ricotta
suc de lămâie
busuioc proaspăt, tocat
50 g nuci de pin, prăjite

Preparare
Taie dovleceii pe lung, feliuţe. Unge o tavă cu ulei de măsline şi aşază feliile de dovlecei, apoi stropeşte-le cu ulei de măsline şi oţet şi lasă tava acoperită în frigider timp de cel puţin 20 de minute pentru marinat.
Amestecă brânza cu sucul de lămâie, busuiocul şi nucile de pin. Pune câte o lingură din acest amestec pe fiecare felie de dovlecel şi apoi rulează-o. Aşază dovleceii umpluţi pe un platou şi presară piper negru, ulei şi oţet balsamic.

Poftă bună!
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro