Chiftelute din peste
Aperitive / 18.03.2013

Ingrediente

1 kg carne de peste miezul de la jumatate de paine 200 ml lapte 1 legatura patrunjel 1 legatura ceapa verde 3-4 catei usturoi sare, piper 50 gr unt 2 oua lamaie pentru servit

Mod de preparare

Eu am folosit carne de stiuca dar puteti folosi orice alt peste, mai ales peste alb. Am spalat stiuca apoi am dezosat-o. Calim ceapa verde tocata marunt in 50 gr unt. Tocam carnea de peste si o punem intr-un vas. Adaugam ceapa, usturoiul pisat, patrunjelul tocat marunt, painea inmuiata in lapte si stoarsa bine, ouale, sarea si piperul. Framantam cu mana ingredientele pana se omogenizeaza. E obligatoriu cu mana fiindca astfel putem simti eventualele oscioare care au mai ramas. Formam cu mana chiftelutele si le praim in baie de ulei circa un minut pe fiecare parte. Nu le lasati foarte mult fiiindca devin fade si fara gust. Scoatem chiftelutele pe servetele absorbante ca sa indepartam excesul de ulei. Le servim cu lamaie.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro