Chec cu brocoli si somon afumat
Aperitive / 21.03.2013

Ingrediente

50g somon afumat Ocean Fish, 50g buchetele de brocoli, 140ml iaurt Danone Nutriday, 100g cascaval ras, 150g faina, 1 plic praf de copt, 80 ml ulei de masline, sare, piper.

Mod de preparare

1.In apa clocotita se fierb buchetelele de brocoli pentru 5 minute, dupa care se lasa la scurs intr-o strecuratoare. 2.Intr-un vas se pun ouale si se bat ca pentru omleta. Se potriveste gustul de sare si piper din rasnitele Kotanyi, dupa care se adauga, pe rand, faina cernuta cu praful de copt, uleiul de masline, cascavalul ras si la final, iaurtul. Se amesteca dupa fiecare ingredient. 3. Se da la rece pentru 30 de minute. 4. Se toarna compozitia rece intr-o tava de chec, unsa si presarata cu faina. In aluat se pune somonul afumat taiat cubulete, buchetelele de brocoli taiate si se amesteca usor sau pur si simplu impingeti cu o lingurita somonul si brocoli in aluat. 5. Se coace timp de 45 de minute si apoi se lasa sa se raceasca in tava. Se taie dupa ce s-a racit si se serveste cu multa pofta!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro