Cele mai bune chifteluțe de zucchini cu brânză
Aperitive / 31.01.2018

Ingrediente

1 cană cu zucchini răzuit
1 ou
1/4 cană cu parmezan ras
1/4 cană cu ceapă verde tăiată mărunt
1/4 ceașcă cu amidon de porumb
Sare
Piper negru
Ulei pentru prăjit
1 ceașcă cu brânză Cheddar sau cașcaval

Mod de preparare

Stoarce bine zucchini răzuit pentru a elimina excesul de apă.
Se amestecă toate ingredientele într-un bol, după care se prăjesc chifteluțele într-o tigaie încinsă cu puțin ulei.
După ce ai întors două chifteluțe, pune-le una peste alta cu un strat de brânză cheddar sau cașcaval între ele. 
Se mai lasă puțin în tigaie până când se topește brânza.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro