Bagheta umpluta cu branza si oua de prepelita
Aperitive / 27.04.2013

Ingrediente

1 bagheta 1 cana branza rasa ½ cana cascaval ras ½ cana smantana 4 oua de prepelita crude 10 oua de prepelita fierte 1 lingurita seminte de in sare, piper 1 lingurita boia dulce patrunjel

Mod de preparare

Bagheta se taie in doua si se goleste de miez cu ajutorul unui cutit cu lama mai lunga. Miezul scos se pune intr-un bol si peste el se adauga cascavalul, branza, smantana, ouale crude, boiaua, patrunjelul tocat marunt, sare si piper dupa gust. Se amesteca bine. Jumatatile de bagheta se umplu cu pasta de branza si oua fierte de prepelita. Se alterneaza cate o lingura cu pasta de branza si cate un ou. Bagheta astfel umpluta se infasoara in folie de aluminiu si se aseaza intr-o tava. Se incinge cuptorul la 180 de grade si se coace timp de 20-25 minute. Dupa ce se raceste, bagheta umpluta cu branza si oua de prepelita, se infasoara in folie din plastic si se pastreaza la frigider, pana in momentul servirii, cand se taie in felii.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro