Aperitiv cu cascaval si parizer de pui
Aperitive / 17.04.2013

Ingrediente

600 g parizer de pui 10 oua de gaina 300 g cascaval 4 linguri smantana 3 linguri faina 1 leg de patrunjel verde 5 g piper macinat 10 g sare 2 buc hartie de copt

Mod de preparare

Se taie parizerul cubulete si cascavalul se rade prin razatoarea mare. Se bat ouale cu smantana si faina, se amesteca sau se mixeaza . Se adauga patrunjelul spalat si taiat marunt, sarea si piperul. Se pune jumatate din compozitie in doua tavi de chec, unse cu ulei si tapetate cu hartie de copt. Se fierb 6 oua, se curate de coaja si se adauga cate 3 in fiecare tava. Se completeaza fiecare tava cu compozitie pana se acopera ouale fierte. Se unge compozitia la suprafata cu un ou moale si se introduc tavile la cuptorul incins pentru 25-30 de minute. Pofta buna !

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro