Satay
Retete pentru sarbatori / 18.09.2002

Mod de preparare

Ingrediente: un piept de pui (mai mare); 1/2 lingurite - coriandru; 1/2 lingurite - chimen; 1/2 lingurite - piper; 1/2 lingurite - turmeric; 1/2 lingurite - praf de curry; 3 felii - galanga; 1/2 linguri - lamai; 1 lingura - sare; 5 catei usturoi; 1 ceasca - lapte de nuca de cocos; 2 linguri - ulei; 2 linguri - zahar.

Taiati bine puiul. Puneti intr-un mixer semintele de coriandru, chimen, piper, pudra de curry, turmeric, galangal, lamaie sare si usturoi. Puneti ceea ce ati amestecat in lapte de nuca de cocos. Adaugati zahar si ulei vegetal si amestecati din nou. Adaugati bucatile de pui si marinatile pentru 2 ore. Separati puiul de sosul pe care-l fierbeti bine. Puneti bucatile de pui pe un gratar si apoi puneti sosul. Se serveste cu sos de castravete.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro