Mod de preparare
Carnea de miel este un aliment care tine de ritualul sarbatorilor Pascale. Mielul il reprezinta pe Iisus, sacrificare acestuia simbolizand sacrificiul facut de El, pentru oameni. Dincolo de ritualuri, carnea de miel este foarte gustoasa, are o aroma specifica, este usor dulceaga, si desi se digera mai greu, nu are foarte mult colesterol, ba chiar din contra este o carne sanatoasa, bogata in nutrienti pretiosi.
Daca iti place carnea de miel si vrei sa pregatesti celor dragi bucate gustoase din carne de miel, Eva vine in intampinarea ta cu o serie de retete savuroase. Am evitat preparatele traditionale, pe care stie sa le faca toata lumea, si care se gasesc pe toate mesele in ziua de Pasti si am ales cateva retete speciale, adica tot atatea idei noi pentru tine.Toate retetele au ingrediente pentru sase portii.
Miel cu ciuperci si smantana
Un articol de Otilia Ignat
http://gbx.ro/member_page.php?id=738