Cotlete de porc cu smantana
Retete pentru sarbatori / 24.06.2003

Mod de preparare

Ingrediente si cantitati:

3-4 cotlete;
4 linguri ulei;
2 linguri faina;
2 cepe;
200 g smantana;
sare, dupa gust;
piper.

Mod de preparare:

1. Cotletele se curata, se spala, se sareaza si se pipereaza, se bat cu ciocanul de lemn si se pun intr-o cratita cu ulei si putina apa, la rumenit.

2. Dupa ce s-au rumenit bine, se scot si, in uleiul ramas, se pune ceapa taiata marunt, la inabusit.

3. Se adauga apoi faina, se stinge cu apa si se lasa sa fiarba 8-10 minute.

4. Dupa aceea, se adauga smantana si se fierbe inca putin, timp de 5-10 minute.

5. La sfarsit, se adauga cotletele, care se incorporeaza in sos.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro