Tortellini cu sos de rosii
Paste / 01.04.2013

Ingrediente

250 gr tortellini , 3 linguri ulei de masline, 1 lingurita oregano uscat, 1 varf sare, 1 rosie, 1 morcov, 1 ceapa verde, 1 radacina patrunjel, 2 linguri pasta de tomate

Mod de preparare

Cureti legumele, dupa care dai pe razatoarea mica morcovul si radacina de patrunjel, iar rosia si ceapa le tai cubulete mici. Pui uleiul de masline sa se incinga in wok si dai drumul legumelor sa se caleasca putin, dupa care adaugi pasta de tomate si 100ml de apa si am lasi sa fiarba legumele si sa scada apa. Recomand ca sosul sa se faca la foc mic. Intre timp pui apa cu sare pe foc, iar cand a inceput sa clocoteasca dai drumul la tortellini in oala si le lasi sa fiarba 12 minute. Cand sunt gata le scoti din apa si le clatesti sub un jet de apa rece si le lasi sa se scurga de apa. Pui pastele pe o farfurie, si adaugi sosul peste ele.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro