Tagliatelle cu sos de roşii şi ciuperci
Paste / 13.11.2016

Ingrediente

1 pungă de tagliatelle
400 g roşii decojite
1 căţel de usturoi
1 legătură de ceapă verde
3 ciuperci champignion
3 roşii cherry
ulei
sare
piper
busuioc proaspăt

Mod de preparare

Taie usturoiul mărunt şi pune-l la rumenit în uleiul încins. Adaugă ceapa tocată, lasă 1-2 minute şi toarnă sosul de roşii decojite din cutie. Pune sare şi piper şi lasă un sfert de oră la fiert, timp în care fierbi tagliatellele conform instrucţiunilor de pe ambalaj.
Pastele se scurg şi se adaugă sosul de roşii, ciupercile tăiate felii, roşiile cherry şi câteva frunze de busuioc deasupra. Se pot servi şi cu parmezan ras sau feliat.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro