Penne Primavera
Paste / 01.04.2013

Ingrediente

400 gr paste (penne) 4 l apa 300 gr broccoli 50 gr morcovi 100 gr conopida 50 gr porumb conserva 2 lingurite mustar 2 lingurite oregano uscat 5 linguri ulei masline 100 gr rosii in bulion 50 gr mazare 2 catei usturoi 2 linguri otet de vin sare, piper negru

Mod de preparare

Fierbem pastele in apa cu sare dupa indicatiile de pe ambalaj. Spalam broccoli si conopida, le desfacem in buchetele. Curatam morcovul si il taiem cubulete. Punem putina apa cu sare in alta oala la fiert, apoi inabusim legumele crude in ea pentru 10-15 min pana se fragezesc. Le scoatem cu o paleta si le punem in alt vas, si presaram si linguritele de oregano peste ele. Facem un sos vinaigrette din usturoiul tocat marunt, uleiul de masline, otetul de vin, piperul si mustarul pe care le amestecam bine. Acest sos il punem peste legume. Scurgem pastele de apa si le punem peste legume, apoi amestecam totul cu grija pentru a nu farma pastele sau legumele si le servim imediat.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro