Ingrediente
1 varf piper negru 500 gr ciuperci 4 lingura ulei de masline 1 buc. ceapa alba 2 lingura faina alba 1 lingurita pasta de tomate 1 buc. ardei gras rosu 1 buc. capatana de usturoi 1/2 lingurita maghiran si busuioc maruntit 1 varf cutit sare
Mod de preparare
Se curata ceapa si se spala apoi se toaca marunt si se pune in tigaie cu uleiul de masline, se lasa sa se inmoaie putin apoi se adauga ardeii taiati cubulete , si ciupercile - toate spalate si taiate cubulete. Se lasa sa se imabuse putin apoi se adauga pasta de tomatese adauga un pahar cu apa si se lasa la fiert pana fierb toate bine si scade putin . Se dizolva faina intr-o jumatate de cana de apa si se adauga peste ciuperci , se lasa sa mai dea cateva clocote . Se toaca usturoiul si se adauga dupa ce s-a oprit focul. Se poate servi cu mamaliga.