Paste cu sos de pătrunjel, usturoi şi parmezan
Paste / 08.03.2013

Ingrediente

1 cană cu paste integrale
2 legături de pătrunjel proaspăt
1 căţel de usturoi
3-4 linguri cu ulei de măsline
1 lingură cu pastă de susan tahina
zeamă de lămâie, după gust
sare de mare
piper negru
fulgi de ardei iute
parmezan răzuit.

Mod de preparare

Se fierb pastele şi se scurg de apă.
Se prepară sosul amestecând toate ingredientele (cu excepţia parmezanului) în blender.
Se toarnă sosul peste paste, se amestecă bine, după care se presară deasupra parmezan.

  • HANNE, vineri, 06.09.2013 14:43
    PASTE CU SOS DE PATRUNJEL SI PARMEZAN

    BUNA .NU AM FACUT NICIODATA SI NU STIU CUM SUNT LA GUST SI ASTA ESTE PRIMA OARA CAND O SA FAC SI EU.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro