Ingrediente
3 linguri cu ulei de măsline
4-5 piepţi de pui, tăiaţi cubuleţe
2 câni cu ciuperci feliate
1 ceapă albă feliată
3 căni cu supă de pui
1 1/2 cană cu smântână lichidă grasă
1 cană cu vin alb sau roşu
3 căni cu paste penne
1 cană cu parmezan ras
sare
piper
pătrunjel proaspăt
Mod de preparare
Se pun la călit bucăţile de pui în 2 linguri cu uleiul de măsline, după care se scot pe o farfurie.
În aceeaşi cratiţă se pun la călit ceapa şi ciupercile cu o lingură de ulei de măsline, lăsându-se pe foc până când se înmoaie puţin.
Se adaugă apoi bucăţile de pui, se asezonează cu sare, piper şi se toarnă supa de pui, smântâna lichidă şi vinul.
Adaugă şi pastele, amestecă bine şi lasă totul sub capac 15 minute.
La final adaugă parmezanul, amestecă bine şi ornează cu pătrunjel tocat.