Ingrediente
1 kg de macrou afumat
2 morcovi
un ardei gras roşu
o ceapă
o ceaşcă de mazăre
3 căţei de usturoi
un pachet de paste
o linguriţă de muştar
500 ml sos de roşii
3 linguriţe de ulei
sare şi piper după gust
Mod de preparare
Fierbe pastele într-un recipient, iar morcovii în altul. Scurge pastele de apă şi lasă-le aşa. Mai departe, încălzeşte într-o tigaie 3 linguriţe de ulei şi prăjeşte în ulei ceapa şi usturoiul, tăiate mărunt, până când devin aurii. Adaugă ardeiul tăiat, cubuleţele fierte de morcov şi mazărea. Lasă-le pe foc şi amestecă energic până când constaţi că s-au înmuiat. Adaugă peştele tăiat în cubuleţe şi ţine totul pe foc timp de 5 minute, amestecând des. Mai apoi, adaugă în tigaie pastele fierte şi sosul de roşii. Când obţii un amestec uniform adaugă muştarul şi lasă mâncarea pe foc încă 5 minute. La final adaugă sare şi piper după gust.