Vinete la grill cu otet
Mancaruri / 03.04.2013

Ingrediente

2 vinete ulei de masline o legatura de patrunjel 2-3 linguri de otet balsamic

Mod de preparare

Vinetele se taie in felii groase de un centimetru, se presoara peste ele un praf de sare si se lasa la scurs. Se prajesc la grill, pe ambele fete, in ulei de masline. Usturoiul se toaca sau se striveste, iar patrunjelul se toaca foarte marunt, dupa care amandoua se amesteca cu ulei de masline. Se aseaza in straturi, felii de vinete coapte, patrunjel si usturoi in ulei si se stropeste fiecare strat cu otet balsamic. Se sareaza, dupa gust, si se da totul la rece. Preparatul are nevoie de timp( chiar si 24h) pentru ca aromele sa se combine. Se serveste rece, pe paine prajita. Pofta mare!! Portii 4 Timp:25 min

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro