Tocanita de trufandale
Mancaruri / 24.10.2003

Mod de preparare

O tocanita foarte simplu de facut si cu ingrediente aflate aproape tot timpul pe piata va fi o idee buna pentru dumneavoatra, atunci cand va veti intreba: "astazi ce mai gatesc?".

Ingrediente:1 kg de muschi de porc, 2-3 linguri de faina, usturoi, ardei gras, rosii, ardei iute, 3-4 cartofi mari, 1 conopida mica, bulion, 3-4 castraveti proaspeti.

Mod de preparare:Intr-o cratita rumenim in unt felii subtiri de muschi de porc. In grasimea ramasa calim faina pe care o stingem cu zeama de carne in care am pus si cateva picaturi de bulion, usturoi pisat si ardei iute. Intr-un vas mai mare punem cateva rosii carnoase si ardei grasi taiati in patru, cartofi fierti, bucati de conopida data in clocot in apa cu sare, castraveti proaspeti taiati marunt. Peste acestea turnam sosul si adaugam feliile de carne. Tocanita se scade in cuptor. Este si mai gustoasa insotita de mamaliga fierbinte.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro