Ingrediente
- 1 varf piper negru - 2 linguri bulion - 300 gr ciuperci - 1 ceapa alba - 2 linguri patrunjel - 1 lingura rozmarin - 1 lingurita sare - 1 ardei gras - 1 rosie - 2 catei de usturoi - 150 gr faina de porumb
Mod de preparare
Tai marunt ceapa, tai in doua ciupercile mai mici si in patru bucati pe cele mai marisoare, iar ardeiul, usturoiul si rosia le tai cubulete mici. Calesti ceapa, pana devine aurie, apoi adaugi ciupercile, ardeiul, rosia si usturoiul si pui condimente dupa gust. Adaugi un pahar cu apa si acoperi vasul lansand tocanita sa fiarba la foc mic. Adaugi spre final si 2 linguri de bulion. Cand constati ca mancarea este gata adaugi si patrunjelul taiat marunt. Intre timp pregatesti o mamaliguta: pui apa cu sare la fiert si cand a inceput sa clocoteasca adaugi treptat faina si amesteci. Lasi mamaliguta sa fiarba la foc mic aproximativ 15 minute si mai invarti din cand in cand pentru a nu se prinde.