Tocana de rosii cu ardei copti
Mancaruri / 04.03.2013

Ingrediente

2 kg de rosii, de preferinta lunguiete; 2 cepe potrivite; 2 oua; sare, piper

Mod de preparare

Se toaca cepele si se pun la calit intr-o lingura de ulei in tigaia de prajit; se oparesc rosiile pentru a indeparta pielita mai usor, se taie bucatele mici; cand ceapa e aurie, se adauga rosiile si se amesteca din cand in cand, lasandu-le sa fiarba la foc potrivit; cand compozitia este scazuta destul de bine, punem 2 oua batute in prealabil si amestecam pana cand se leaga compozitia (oul trebuie sa arate ca intr-o omleta); adaugam sare si piper! Este o mancare foarte usor de preparat si foarte gustoasa, atat rece cat si calda; se poate servi simpla, cu ardei copti, cu masline sau ca si garnitura la friptura; Pofta buna!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro