SNITEL DE POST
Ingrediente
8 bucati de soia, sare, piper, faina, ulei pentru prajit, 200 ml apa minerala.
Mod de preparare
Intr-o cratita punem 2 l apa , sare, piper si punem la foc. Cand a dat in primul clocot se adauga snitelele de soia si se lasa sa fiarba cca 15 min. Dupa fierbere , se scot si se pun intr-o sita. Separat intr-un bol se adauga apa minerala, sare, piper, faina cat cuprinde , astfel incat sa obtinem o compozitie de pane, ca o smantana mai subtire. Intr-o tigaie se pune ulei la incins, snitelele se trec prin faina apoi prin compozitia de pane si se pun in uleiul incins. Se prajesc bine pe ambele parti.Se scot pe servetele de hartie sa se absoarba grasimea, apoi se pun pe platou alaturi de legume. Servire Se servesc calde , dupa preferinta cu sos de usturoi.