Ingrediente
1 lingura busuioc - 1 lingura cimbru - 10 lingurita pesmet alb - 1 lingura chimen - 4 lingura CATEI DE USTUROI - 1 buc. LAMIIE - 1 buc. legatura ceapa verde - 1 buc. ARDEI GRAS ROSU - 4 buc. PIEPT DE PUI DEZOSAT - 200 gr CIUPERCI DIN CONSERVA - 100 gr BRINZA DE BURDUF - 1 buc. ARDEI GRAS VERDE - 1 buc. ARDEI GRAS GALBEN - 1 buc. OU - 1 buc. LEGATURA MARAR PROASPAT - 2 lingurita CONDIMENTE DE PUI - 10 buc. CASTRAVETI MURATI
Mod de preparare
SE SPALE PIEPTI DE PUI SE PUN INTR-UN CASTRON DEOPARTE -SE DA DRUMU LA CUPTOR SE CURATA ARDEIUL GREAS ROSU;ARDEIUL GRAS VERDE SI ARDEIUL GARAS GALBEN SE CURATA CEAPA VERDE SE SPALA CEAPA VERDE SI ARDEI SE IA BRINZA DE BURDUF SE PUNE INTR-UN CASTRON SE PUNE CHIMEN SI MARAR VERDE TOCAT SE PUN CITEVA FIRE DE CEAPA TOCATE MARUNT SI ARDEI GRAS VERDE GALBEN SI ROSU TOCAT MARUNT SE AMESTECA CU BRINZA SE TAIE FELI PIEPTUL DE PUI SE PUNE BRINZA PE FIECARE FELIE SE RULEAZA FIECARE RULOU SE PUN IN FOLIE DE ALUMINIU SE DAU LA CUPTOR 30 DE MINUTE APOI SE SCOATE FIECARE RULOU SE SE DA PRIN OU BATUT CU CONDIMENTE DE PUI SI PRIN PESMET SE PUNE SI UN PIC DE ULEI PE FIECARE RULOU SE TIN LA CUPTOR 25 DE MINUTE SE INTORC PE TOATE PARTILE CIND CIND IN CIND DUPA CE SAU RUMENT SE PUN PE UN PLATOU SE ORNEAZA CU MARAR TOCAT CIUPERCILE LE-AM SCURS LE-AM PUS INTR-O TIGAIE CU 2 LINGURI DE ULEI SI CATEI DE USTUROI TAIATI MARUNT 4 AM PUS CEAPA TAIATA MARUNT SI SUC DE LAMIIE BUSUIOC CIMBRU;CHIMEN;PIPER SI MARAR SI O CESCUTA DE APA SE CALESC PINA SCADE APA AM MAI RAMAS PIEPT DE PUI AM PUS PE EL PRAF DE USTUROI SI CONDIMENTE DE PUI SE PRAJESTE IN ULEI INCINS SE RUMENESTE FRUMOS PE AMBELE PARTI SE SERVESTE CU PIINE PROASPATA SI CASTRAVETI MURATI