Roşii umplute cu carne de pui
Mancaruri / 14.08.2016

Ingrediente

- 8 roşii
- 1 ceapă mare
- 1/2 kg de carne de pui tocată
- 2 ouă
- 1 legătură pătrunjel
- sare
- piper
 

Mod de preparare

Începe prin a căli ceapa tăiată mărunt într-o lingură, două de ulei de măsline. Adăugăm carnea tocată şi le lăsăm în continuare la prăjit aproximativ 4 minute. Completăm cu 100 ml apă, sare şi piper şi lăsam compoziţia să scadă la foc mic. Când e gata o luam de pe foc, adăugăm 2 ouă bătute bine şi pătrunjelul.

Cât lăsăm umplutura la răcit, tăiem capacele la roşii, scoatem miezul şi scurgem zeama din ele.

Le umplem pe fiecare în parte şi le băgăm la cuptor la foc mediu într-o tavă întinsă. Punem 150 ml apă în tavă şi le lăsam la copt timp de 20 minute.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro