Roşii umplute cu brânză feta
Ingrediente
- 5 roşii medii
- 400 g brânză feta/ caşcaval
- 2 linguriţe muştar
- lămâie
- ulei măsline
- busuioc
- sare, piper
Mod de preparare
Începe prin a cresta puţin roşiile, ca mai apoi să fie introduse în apă fiartă maxim un minut. În acest fel, coaja se va înlătura mult mai uşor şi nu veţi mai pierde timpul. Tăiaţi capacul roşiei şi lăsaţi-le la răcit!
În tot acest timp, tăiaţi brânza cubuleţe şi începeţi să preparaţi un sos foarte util pentru umplutură.
Băgaţi în blender busuiocul, zeama de la o lămâie, puţin ulei de măsline şi muştarul, adăugând sare şi piper după propriul gust.
După ce s-au răcit toate ingredientele, umpleţi roşiile cu brânză şi turnaţi peste fiecare câte două linguri de sos.
Poftă bună!