Retete manastiresti de post, cu peste
Mancaruri / 20.11.2009

Mod de preparare

Postul Craciunului este impanat cu zile in care se poate manca peste pe saturate. Asa ca, in toate zilele de sambata si duminica, poti pregati celor dragi peste, in fel si chip. Singurul canon care trebuie respectat este acela ca nu trebuie sa folosesti lactate si oua. Este liber insa si la vin, si la ulei.

Tot din cartea de bucate a maicutei Ileana, de la Agapia, am adunat si aceste bunatati, toate delicioase feluri de mancare cu peste si legume.
Un sfat: Pestele merge perfect cu mamaliga, asa ca nu ezita sa servesti toate felurile de mancare cu peste alaturi de mamaliga. Ca sa capete un gust mai bun, poti adauga, in mamaliga, cand este aproape gata, o nuca de margarina.

Peste cu vin si masline

Peste cu bere

Peste cu usturoi


Crap cu sos
  • Maria Orhean, sâmbătă, 21.11.2009 10:30
    RETETE culinare manastiresti de de POST

    Toate retetele prezentate le-am incerca sunt foarte gustoase,usor de facut,si nu uitati !!!Toate se servesc cu mamaliga,si un pahar de vin alb demisec

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro