Retete din bucataria bunicii
Mancaruri / 05.01.2010

Mod de preparare

Mancarea facuta de bunica era curata si sanatoasa, din ingrediente naturale, fara nimic fals in ele.

Fara aditivi, fara conservanti. Mancarea bunicii respecta perfect regulile la moda azi, asa ca se poate spune ca bucataria bunicii revine in actualitate. Interesant este faptul ca bunica nu se ferea sa gateasca nici carne de porc, nici sa aduca la masa ceva prajit in ulei, si cu toate acestea bunica a fost supla toata viata ei, bunicul nu a avut niciodata burta, iar copiii au crescut frumosi si sanatosi.

La bunica acasa se manca mereu la ore fixe, primul fel de mancare era mereu o supa, o ciorba sau un bors. Bunica respecta zilele de post din saptamana, astfel ca manca doar cinci zile pe saptamana carne. Bunica facea dulciuri doar in casa, de la ciocolata, pana la cozonaci. Tot in casa si painea… Ce vremuri!

O parte din savoarea de atunci se regaseste in colectia de retete de la bunica. Vezi si celelalte retete ale bunicii, aici si aici.



   Zacusca cu ciuperci, pe loc

Cartofi taranesti cu ceapa

Pate de ficat facut in casa

  • nuty, vineri, 30.03.2012 16:45
    meniuri

    imi pl fr mult sa gatesc,stiu sa gatesc dar tot mai vrteau sa invat va multumesc

  • georgeta, marţi, 25.01.2011 18:40
    aspect

    mancarea arata bine dar schimbati poza nu ti sta bine

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro