Reţetă de post: Zucchini şi cartofi la cuptor
Mancaruri / 03.04.2015

Ingrediente

2 zucchini sau dovlecei medii, tăiaţi cuburi mari
4 cartofi medii, tăiaţi în bucăţi mari
1 ardei roşu, tocat mare
1 căţel de usturoi, tăiat feliuţe
1/2 cană cu pesmet
1/4 cană cu ulei de măsline
boia de ardei, după gust
sare şi piper negru măcinat, după gust

Mod de preparare

Încinge cuptorul la 200 de grade Celsius.
Într-o tavă pentru cuptor, amestecă zucchini, cartofii, ardeiul roşu, usturoiul, pesmetul şi uleiul de măsline. Asezănează cu boia, sare şi piper după gust.
Pune tava la cuptor şi las-o timp de o oră, amestecând din când în când, până ce cartofii sunt moi şi uşor rumeniţi.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro