Reţetă Andreea Raicu: Sparanghel cu parmezan
Mancaruri / 17.11.2012

Ingrediente

3 linguri cu ulei de măsline
500 grame sparanghel curăţat
150 grame brânză parmezan rasă
seminţe de pin
sare
piper

Mod de preparare

Se taie treimea inferioară a sparanghelului, se spală şi se usucă pe un şerveţel de hârtie.
Se pune uleiul de măsline într-o tigaie mare, la foc mediu, se adaugă sparanghelul şi se găteşte aproximativ 10 minute, amestecând din când în când. Când sparanghelul este aproape făcut se adaugă şi seminţele de pin.
Se pune sparanghelul pe farfurii, apoi se presară parmezanul, sarea şi piperul .
Se serveşte cald.

  • elena, vineri, 16.11.2012 20:29
    raspuns posibil?

    SE SPALA SI SE ARANJEAZA IN FARFURII TIMP DE 20 MINUTE?cred ca reteta ar trebui redenumita "ceremonia sparanghelului"

  • elena, vineri, 16.11.2012 19:46
    timp de pregatit

    Interesant:10 minute timp de prajit in tigaie si 30 minute timp de preparare.Intrebare:CE SE FACE IN RESTUL DE 20 MINUTE?

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro