Reţetă Andreea Raicu: Anghinare cu brânză de capră şi pătrunjel
Mancaruri / 09.10.2012

Ingrediente

4 anghinare crude
1/4 supă de legume
2 liguri cu ulei de măsline
1 ceapă
2 căţei de usturoi
150 grame de brânză de capră (sau parmezan), rasă proaspăt
pătrunjel tocat
sare şi piper

Mod de preparare


Se îndepărtează frunzele exterioare şi se taie anghinarele în jumătate, pe lungime.
Se pun în apă cu sare şi se fierb timp de 10-15 minute (este foarte important să nu fie fierte complet).
Apoi se scot şi se pun la scurs.

Anghinarele se aşază într-un vas termorezistent şi se adaugă supa de legume, fierbinte.
Ceapa şi usturoiul se toacă mărunt şi se presară deasupra anghinarelor împreună cu puţin piper proaspăt măcinat.
Se adaugă şi brânza rasă şi se introduc în cuptorul încins la 200 de grade Celsius, timp de 15 minute, până se rumeneşte brânza.
La final se adaugă pătrunjelul tocat mărunt.
 

  • Iulia Mircea, miercuri, 31.10.2012 23:13
    Felicitări!!!

    Mă bucur că vedetele știu găti! Îmi plac rețetele Andreei Raicu! Sunt mâncăruri ușoare, dar consistente. Mâncăruri fine. Îmi place că e și inventivă. Bravo ei!!!!!! De luat exemplu!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro