Pulpite de pui pe pat de mamaliguta
Mancaruri / 28.02.2013

Ingrediente

2 pulpe de pui 5 catei de usturoi 1 legatura de patrunjel 50 ml ulei pt prajit 1 lingurita paprika 6 linguri de malai sare, piper apa (pentru mamaliguta)

Mod de preparare

Pulpele se sareaza si se pipereaza si se prajesc intr-o tigaie cu putin ulei. Cand s-au rumenit, adaugam o lingurita de paprica si o cana si jumatate de apa, apoi lasam sa fiarba circa 30 de minute, pana se patrund bine pulpele. Dupa 15 minute adaugam patrunjelul tocat marunt. Spre final se adauga si usturoiul pisat si se mai lasa 2 minute. Mamaliguta o preparam asa: Intr-o craticioara punem 2-3 cani de apa rece cu sare si 6 linguri de malai, astfel mamaliguta nu va mai face cocoloase. Cand a inceput sa dea in clocot si sa se ingroase, lasam focul incet si mai lasam 10-15 minute. Mai adaugam malai daca e cazul si daca vrem mai groasa mamaliguta. Pulpele de pui se servesc pe pat de mamaliguta. Foarte bun!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro