Plachie de novac
Mancaruri / 15.03.2013

Ingrediente

Ingrediente: 1 novac curatat,spalat si portionat (fara cap) 2 ardei grasi, rosii 3 cepe mari 50 ml vin alb 2-3 catei de usturoi 1 cutie de rosii cuburi sare,piper 2 frunze de dafin

Mod de preparare

Pestele se sareaza,se pipereaza,se trece prin faina,apoi se prajeste 1-2 minute pe ambele parti. Calim ceapa taiata pestisori pana devine sticloasa.Adaugam ardeii taiati bastonase subtiri,sare, piper si foi de dafin.Calim pana se inmoaie putin legumele;turnam rosiile si usturoiul zdrobit.Amestecam. Turnam vinul si mai lasam sa scada putin. Intr-o tava intindem amestecul de legume si peste el asezam bucatile de peste. Dam tava la cuptor incins pentru 20 minute. Servim plachia de novac cu mamaliguta calda. Pofta buna!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro