Ingrediente
100 gr bacon 200 gr sunca 2 linguri ulei de masline sare 200 ml suc de rosii 500 gr faina alba 20 gr drojdie 300 gr apa calda 100 gr cascaval un ardel gras 150 gr ciuperci champignon oregano 200 gr muschiulet de porc afumat o rosie o ceapa mai mica
Mod de preparare
Facem un aluat din faina, apa calduta, drojdie, sare si uleiul de masline. Acest aluat trebuie framantat foarte bine si lasat 30 min sa creasca. Se intinde aluatul pentru forma in care vom pregati pizza si il asezam in tava. Facem un sos din sucul de rosii si oregano pe care il intindem peste aluat. Radem cascavalul peste sosul de rosii si asezam peste el sunca si muschiuletul taiate in felii foarte subtiri. La fel procedam si cu ciupercile feliate, rosiile taiate in felii subtiri, ceapa taiata solzisori si ardelul taiat in fasii. Deasupra asezam feliile de bacon si dam la cuptor pentru aproximativ 30 minute.
imi place foarte mult reteta dar pana acum am mancat numai in restaorant si mia placut foarte mult.acum as dori sa o fac acasa dar cum eu nu pot suporta sucul de rosi si oregano ,am decis sa pun ketchup dar tot gustoasa a iesit.