Piure de cartof cu aripi de pasare
Mancaruri / 19.07.2013

Ingrediente

• 4 lingura bulion • 200 gr margarina • 8 lingura ulei • 12 buc. aripi de pui • 1,5 kg cartof • 1 praf sare

Mod de preparare

Se spala aripile de pui, se pun la fiert intr-o oala iar separat in alta oala fierbem cartofii dupa ce i-am curatat de coaja. Scoatem aripile le lasam sa se scurga de apa apoi se pun la prajit in tigaie. Dupa ce s-au prajit, scoatem aripile, adaugam bulionul cu 3-4 linguri de apa, un praf de sare si facem sosul.Ulterior adaugam si aripile in sosul pregatit. Cartofii dupa ce au fiert se sfarima, se adauga margarina, sarea dupa gust si se mixeaza pana obtinem o pasta compacta.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro