Piftie din carne de cocos
Mancaruri / 19.07.2013

Ingrediente

5 kg apa 1 cocos 1 lingura de sare 1 capatana usturoi 1 crenguta de cimbru

Mod de preparare

Se transeaza cocosul , se spala si se fierbe pana se desface carnea de pe os. Se scoate carnea, se indeparteaza oasele fara carne si se pune carnea in vasele (farfurii, castronase) in care urmeaza sa facem racitura. Se curata si se piseaza usturoiul dupa care se adauga in apa calduta in care a fiert carnea. Se adauga crenguta de cimbru si sare dupa gust. Se amesteca bine , se strecoara si se adauga cu polonicul peste carnea de cocos din farfurii sau catronase . Se depoziteaza farfuriile si castronasele cu piftie pentru mai multe ore intr-un spatiu cu temperatura scazuta. Se serveste rece. Pofta buna !

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro