Peste la cuptor cu orez si ciuperci
Mancaruri / 22.03.2013

Ingrediente

1 lingurita rozmarin 1 buc. burta de peste de cca 1.5 kg 1 borcan de ciuperci 50 gr orez 2 lingura seminte de floarea soarelui 1 lingurita sare si piper macinat 1 lamaie

Mod de preparare

Spalam pestele,il curatam de solzi si il dam cu sare si piper .Punem ciupercila la calit in putin ulei si orezul separat la fiert . Presaram piper si rozmarin peste ciuperci,si un pic de patrunjel.Apoi amestecam orezul fiert cu ciupercile si le punem peste peste intr-o tava.Eu pun hartie de copt pentru ca nu se lipeste de ea nimic si ma ajuta foarte mult. Dam tava la cuptor ptr cca 25 de minute. Servm pestele cu feliute de lamaie si amestecul de orez ca garnitura .

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro