Pangasius pane
Mancaruri / 18.03.2013

Ingrediente

4 bucati file de pangasius(se poate folosi si somon file de cod) -2 linguri pesmet -2 linguri de vin alb -1 lingura de cascaval ras -coaja rasa de la o lamaie -marar verde tocat marunt -putina boia dulce -zeama de la o lamaie -2 oua -sare -2 catei de usturoi -2 linguri de vin alb

Mod de preparare

Se spala fileurile si se lasa la scurs. Se face urmatorul amestec:pesmetul se amesteca cu cascavalul,coaja de lamaie,mararul,boiaua,sarea si ouale batute.Separat se amesteca zeama de lamaie cu vinul si usturoiul zdrobit. Fiecare bucata de fileu se cufunda in sosul de lamaie si apoi se trece prin amestecul de pesmet.Se prajesc in uleiul incins pe ambele parti si apoi se scot pe o hartie care absoarbe grasimea. Se serveste cald cu lamaie si diferite garnituri(cartofi,orez,legume)

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro