Mic Dejun Vesel a la' Bunica
Mancaruri / 26.02.2013

Ingrediente

2 oua, 2 rosii, 2 castraveti, 1 ardei gras, 8 ciuperci, 50 g. cascaval ras, 100 g branza telemea.

Mod de preparare

Se curata ciupercile, se presara cascaval peste ele/ se umplu cu cascaval, se aseaza intro tava si se baga la cumptor pentru aprox. 15-20 min. Cand ciupercutele sunt apropape gata, se taie legumele si branza. Se taie 2 rondele de ardei gras, se aseaza intr-o tigaie incinsa. In interiorul celor 2 rondele se sparg cele doua oua si se lasa la facut - se fac ochiuri. Cand ochiurile in ardei si ciupercutele sunt gata, se aseaza frumos pe farfurie si se servesc cu mare drag si cu multa dragoste. P.S. Cand eram mica, bunica mea mereu ma rasfata cu un astfel de mic dejun vesel.. :) Enjoy! Pofta buna!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro