Mâncare de mazăre cu ceapă verde
Mancaruri / 27.05.2016

Ingrediente

500 gr mazăre
50 ml ulei
3 legături de ceapă verde
un morcov
3-4 roşii
1 legătură de mărar
sare
piper

Mod de preparare

Toacă mărunt ceapa, pe care o căleşti în ulei încins laolaltă cu morcovul tăiat rondele. Adaugă mazărea, toarnă apă până acoperi amestecul de legume şi lasă oala la fiert timp de 10 minute. Când morcovii sunt fierţi, taie mărunt roşiile decojite şi adaugă-le. Pune sare şi piper după gust şi lasă oala la fiert încă 10 minute. Când mâncarea este fiartă, presară mărar verde, tocat mărunt.

  • Catalina, vineri, 06.01.2017 22:08
    Imi place site-ul

    Imi plac foarte mult retetele de pe acest site, care a devenit preferatul meu, de departe! Uite cum o mancare obisnuita, banala, primeste mantie regala prin aparitia unui... morcov!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro